Cafe {W}

Tuesday, March 12, 2013

Svašta nešto:)

Kako kaže naslov posta danas će biti svašta pomalo:) Najprije da se pohvalim kakav prekrasan poklon sam dobila od naše drage Nataše, svima znane kao Iskrica, koja piše predivne postove i općenito je svestrana kreativka i njene kćerke, moje buduće kolegice arheologinje:) Hvala vam još jednom, baš ste me razveselile:)


...hrpa prekrasnih salveta, kosa za moje vile:)), "arheološki" poklon od Smiljane, da se malo podsjetim kako je to biti na terenu, Natašini unikatni pokloni, dekoracija...

...prekrasna tkanina od jute, obožavam je:)


Sada, evo još malo mojih radova...Ovo sam prvotno zamislila kao nekakvu vintage šalicu, zato ima ovu smješnu ručku...sad je imam za dekoraciju, trenutno je u njoj ova velika šišarka, inače imam i cvijeće ponekad, razmišljam da bi mogla imati je i za olovke na radnom stolu...
To je još iz faze silueta:)

I prve visibabe ove godine!


Slika u pozadini je naravno fotokopija meni drage slike engleskog slikara iz doba rokokoa, preteče romantizma i klasicizma, Thomasa Gainsborougha. Prekrasne slike prirode (onako romantično dramatične) i portreta su nastale u to doba, pogotovo u engleskom slikarstvu. Okvir sam napravila sama, moram se pohvaliti, konačno mi je uspijelo lijepo izrezati letvice pod kutom od 45 stupnjeva!

Da, i ova improvizirana vazica od obične čaše, nastala je tako što sam zalijepila natrgane komadiće starog papira i metalnu dekoraciju na kraju...

I, ne bojte se, skoro je kraj posta, još jedna blogonagrada:)
Hvala ti Sonaj, uvijek me razveseliš s nagradicama:) Ne trebam je posebno predstavljati, svi je dobro znate i njenu jedinstvenu sonaj-tehniku!


Ovaj puta su pravila jednostavna, zahvaliti se onome od koga ste nagradu dobili i proslijediti je na 5 drugih blogova sa manje od 200 sljedbenika. Hm, evo, proslijeđujem sljedećim odličnim blogericama, nisam provjeravala koliko sljedbenika imaju...Ako je netko već dobio, ni to nisam provjeravala...

http://tonijemojsvijet.blogspot.com
http://bojaninetvorevine.blogspot.com
http://carpe-diem-anamb.blogspot.com
http://kototamo.blogspot.com
http://afroditacreations.blogspot.com

Toliko za danas, ovo je kraj posta:)
Čitamo se, pozdrav!

11 comments:

 1. Ja sam trenutno u fazi silueta i običnih čaša koje je komšinica htela da baci, pa ja pravim svašta od njih.

  Drago mi je da ti se svideo poklon i čestitam na nagradi.

  ReplyDelete
 2. Da li si ti pravila ovu drvenu soljicu?divna je i meni je sve na njoj zanimljivo i originalno.A sto se tice Natase,svaka joj cast kako lepe poklone deli :)sigurno kad stigne takav paket ne moze covek a da se ne obraduje,pogotovo za salvete :)

  ReplyDelete
 3. Sa zadovoljstvom prihvatam nagradu od tebe,draga Jagoda,a tebi čestitke!
  Divne si poklone dobila i divne svoje radove prikazala kao i uvek do sada.Čaša u kojoj su visibabe mi je posebno simpatična..
  Pozdrav

  ReplyDelete
 4. Fajne prezenciki. Piękne wiosenne kwiatki. Pozdrawiam gorąco!

  ReplyDelete
 5. Prelijepa ti je ova šalica iz faze silueta, baš zanimljiv detalj odlično uklopljen na postolje.. i ova vazica sa novinskim papirom izvrsno izgleda!
  E baš te Iskrica lijepo razveselila poklonima!!

  ReplyDelete
 6. Poljubac Jagodice! Sve pohvale i od mene!!!

  ReplyDelete
 7. odličan poklon si dobila!
  čestitam na nagradi i hvala ti što si se mene sjetila!

  ReplyDelete
 8. Divan poklon draga Jagoda,a ovi tvoji radovi naprosto oduševljavaju,siluete su mi inače omiljeni detalji..krasno sve kao i uvijek!

  ReplyDelete
 9. Preko divnih poklona do još lijepših radova i letvica ispiljenih pod kutom od 45 stupnjeva.Svaka čast,i ja bih to voljela znati,samo se bojim kad bih krenula da bih uokviravala sve živo i neživo.

  ReplyDelete
 10. GREAT POST:)
  Your blog is so wonderful..Do you have twitter or fb??

  If you want some cute swedish decor inspiration...check out my blog:)

  Have a great day dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...