Cafe {W}

Wednesday, April 10, 2013

Rođendanski post

U posljednje vrijeme baš nisam jako vrijedna blogerica, toliko je toga što me okupira (život rekla bi), tako da sam propustila proslaviti rođendan bloga, nekako mi se nije učinilo toliko bitno. Ali, zato, evo moj rođendanski post, 34. Hm, to znači da ću sada morati promijeniti broj godina u profilu ili da jednostavno godine od sada elegantno izbjegavam? Nije bilo nikakve bučne proslave, čak niti torte iako sam imala najbolju namjeru, ali uvijek je tako, planiranje na jednoj i događaji koji te iznenade na drugoj strani. Moj dragi je morao ići raditi na drugi kraj Slovenije :( i nije bio kod kuće tako da sam bila više manje sama. Mudar kakav je, utješio me je riječima da smo imali cijelu zimu zajedno i tako sam izvukla najbolje što se ja dalo u ovoj situaciji. Pripremila sam si dobar ručak, baš onako kako volim...








pa prve jagode ove godine, nisam im mogla odoliti, najbolje su mi sa bijelom čokoladom :) A to što sam ja Jagoda, vjerujte, to je sasvim slučajno:)





(Nataša, mislim da ćeš prepoznati ovu salvetu :)) Kerubini na tirkiznoj podlozi su se mi učinili idealni za ovaj stalak koji je dugo čekao svoju pravu salvetu...



Nakon što je svekrva otišla poslijepodne sam imala još taman vremena da si napravim jedan proljetni broš kojeg sam nosila navečer na jednoj radionici. Radi se o EFT iliti emotional freedom technique i stvarno djeluje! Inače nisam baš luda za svim tim novodobnim tehnikama za samopomoć ili "ezoterija me nervira" ali ovo je nešto što me je oduševilo. Možda zbog toga što ju je pronašao strojnik i što se može i fizično dokazati.  I eto tako je prošao moj rođendan, malo drukčiji, valjda i to mora biti zbog nekog za sada još meni skrivenog razloga, a od danas opet punom parom u nove pobjede :)



 Sve vas najljepše pozdravljam!

16 comments:

  1. E pa draga moja sretan ti rođendan želin !!!!
    i kažeš imaš 34, ajmeeee... koje lipe godine....eeee....da mi se vratit u tridesete...
    Ćao.

    ReplyDelete
  2. Stvarno dobre godine...Srećno ih troši,draga Jagoda!
    Primamljive su ti te jagode s belom čokoladom...Pa nije loše prošao rođendan...malo kreativnosti,malo novih veština...Taman malo i da se zaželiš muža..;)

    ReplyDelete
  3. Srecan rodjendan!!!E kad je to bilo...Ove godine 53.Ali bitno je kako se covek oseca.Ja vrlo cesto samu sebe iznenadim da imam toliko godina.Zelim ti da u zivotu 80 % vremena provedeš radeći sve ono što ti prija.Kao te jagodice na primer :)))

    ReplyDelete
  4. Sviđa mi se i stalak, ali i jagodice na njemu! Sretan blogorođendan!

    ReplyDelete
  5. Hy Jagoda! I wrotte a post yesterday about my projects with acetone transfer and I'll be glad to see you visit.Hugs, Cristina

    ReplyDelete
  6. Draga Jagoda poželjet ću ti sve najljepše,sretan roćkas,sve u svemu lijepo si ga obilježila,fina klopa,neki trenutak za sebe samu,meni je to baš ok..a ove jagode mmm Jagoda voli jagode,baš se fino uklapa..lijep ti sunčani pozdrav šaljem!

    ReplyDelete
  7. Sretan rođendan! Lijepo si sebi ugodila, tako i treba:)

    ReplyDelete
  8. draga Jagoda, sretan ti rođendan! baš si ga lijepo proslavila/obilježila; ukusno, kreativno, zanimljivo.
    puno još takvih rođendana ti želim, uz želju da se više ne dogode takve radno-nepredvidive situacije :)
    p.s. radila sam transfer acetonom jučer i u životu se nisam tako oznojila. čovjek se uči dok je živ ;P

    ReplyDelete
  9. Sve naj za rodendan jagode izgledaju tako ukusno

    ReplyDelete
  10. Sretan ti rođendan...Pored svih divnih ljudi u životu imaš i nas te vjerujem kako ćemo "zajedno" proslaviti još puuuno rođendana...I kod mene imaš nagradicu!

    ReplyDelete
  11. i kod mene - da ne kažeš da nisi ništa "dobila" za rođendan :P
    http://carpe-diem-anamb.blogspot.com/2013/04/nova-blogonagrada-new-blag-award.html

    ReplyDelete
  12. Srećan rođendan! Da si ti nama živa, zdrava i srećna, a torti i ručkova će biti.

    Drago mi je da si našla pravu salvetu za stalak koji je zaista jako, jako lep.

    ReplyDelete
  13. I can't tell you how fast you will see results because it depends on how much you want to get rid of acne. As a word of caution you should also never try to manually remove the warts yourself, as that can lead to the virus spreading. There are a wide range of self tanners to choose from at department stores, but why not treat yourself to a spray tan at your nearest tanning salon.

    Here is my site - skin tag removal

    ReplyDelete
  14. Sretan rođendan u zakašnjenju :) I sve najbolje! Joooj, jagode, jedva ih čekam papat!

    ReplyDelete
  15. A ja svojoj najboljoj prijateljici zaboravila čestitati rođendan... :(

    ReplyDelete
  16. Malo sam zanemarila komentare u zadnje vrijeme, ne zamjerite, vrijeme mi leti...A izgleda i da mi blogger ne šalje sve komentare na mail tako da ako sam koga zaboravila ne zamjerite... Sve vas najljepše pozdravljam!

    ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...