Cafe {W}

Monday, December 16, 2013

Praznična dekoracija

Prosinac je moj najdraži zimski mjesec i uvijek mi tako brzo proleti. Ove godine je prilično natrpan sa raznim sajmovima i ostalim projektima. Ali da ne bi mislili da se žalim, neee, vrlo sam sretna zbog toga :)
Već drugi puta u ovo praznično vrijeme sam sudjelovala sa našom lokalnom knjižnicom u Ivančoj Gorici i opremila sa božićnom dekoracijom njihovu multifunkcionalu sobu koja je tako postala praznična čitaonica...Pa evo šta sam sve realizirala od mora ideja...i da, stvarno uživala pri tome :)
Ovu lijepu patchwork dekicu je napravila jedna Mateja koja ima vrlo spretne ruke...




































Uživajte u decembru i svim ljepotama koje nudi ovaj dio godine, do sljedećeg posta, puno vas pozdravljam!

9 comments:

  1. sve je prekrasno, kao da listam neki časopis... ali, posebno mi se sviđa lampa na anđela - posebna je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lampica, baš ti hvala :) Puuuno te pozdravljam!

      Delete
  2. Puno lipih stvarčica..milina pogledati !!!!

    ReplyDelete
  3. Predivne dekoracije Jagoda, sve mi se sviđa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga BIljana, hvala ti na lijepim riječima! Stvarno sam uživala u svemu...Pozdrav!

      Delete
  4. Divno, mnogo volim krase u ovom stilu, a čim sam videla onaj ram, pao mi je na pamet kamin, i eto ga na narednim slikama.

    I ja volim praznike i dekoracije i uživam u sređivanju kuće i dvorišta. Ne znam, meni sve to popravlja raspoloženje. Ne volim kad kod ljudi vidim da nema toga ili bude neki minimalan ukras na stolu, a ostatak prostora bude prazan.

    Ne znam koji bih ukras izdvojila kao najlepši. Istina, niko to nije ni tražio od mene, ali, evo, po stoti put gledam slike i sve lepše od lepšeg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga! I ja jedva čekam da vidim šta si ti sve smislila ove godine :) Kod kuće malo zaostajem sa ukrašavanjem, ali budem, samo da prođe sva strka još ovog tjedna!

      Delete
  5. Ja ne znam Jagoda kako sam propustila ovaj tvoj post.Odusevljena sam.Posebno jer ja radim u biblioteci i bavim se i dekoracijon,ali samo u okviru decijeg odeljenja na kome radim.Ovo je fenomenalno kao ideja.Najvise mi se opao improvizovani kamin jer on okuplja oko sebe ostale elemente i to je divno.Do sada se nisam toga setila ali super si mi ideju dala.Imam zid od kamena na kome mi stoji Tv a sada cu tu uraditi "kamin".Jeee.obradovala si me idejom.Sve ti je preslatko i svaki delic slagalice je sa puno rada i ljubavi skockan.Ne znam sta bih pre pohvalila.Racunaj da sam svaki deo izanalizirala i za svaki deo ove novogodisnje slagalice imas od mene 5+.kiss Sretna Nova godina

    ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...