Obožavam bosiljak! O.K., volim sve začine, ali bosiljak mi je ipak najdraži, njegov miris mi je božanski. Koristim ga u skoro svim jelima i to najradije svježega, omiljena ljetna salata od pomidora mi je nezamisliva bez njega kao i sva druga jela od pomidora. Ove godine mi je bujno narastao iako malo kasnije, tako da upravo sada uživam u svim njegovim blagodatima. Zato sam se i odlučila napraviti domaći pesto genovese, po moje:)) Umjesto pinjola dala sam mendule, a umjesto parmezana ili pecorina paški sir. Zapravo su mogućnosti za varijacije velike...Pa sve je napravljeno brzo i super je zdravo.
I za kraj još malo drugih začina s mog malog začinskog vrta... Koje začinske biljke su vaše najdraže? Pozdrav!
Prekrasno! Sve ovo mi je super, posebno špageti... bosiljak (murtelica) i celer, od začinskog bilja, su mi najdraži!:)
ReplyDeleteObožavam začinsko bilje ( meni je selen br1.) , a ovo tvoje izgleda prekrasno,mmmmm:)
ReplyDeletekako su ti lijepe slike!a ideja mi je odlična budući da sam došla s posla a u kući otprilike samo bosiljak!!!
ReplyDeleteBosiljak se ljubi sa paradajzom i ja ga volim.Super ti je zacinsko bilje!:-)
ReplyDeleteMoja droga Jagodo, zapraszam do nie po wyróżnienie:)))
ReplyDeletePredobro izgleda! Obožavam začinsko bilje:)
ReplyDeleteOvaj tvoj ručak djeluje božanski... Odlična ti je kolekcija začina, ja sam se zadnjih godina "navukla" na vlasac i definitivno je začinsko bilje broj 1 u mome jelovniku:)
ReplyDeleteSlike su super :D
ReplyDeletejako lijepo izgleda tvoji začini i ja jako volim bosiljak pozzzzz
ReplyDeleteMmmmm Jagoda,kako slasno djeluje,i meni je bosiljak omiljen i moram priznati da bih sada rado degustirala tvoje jelo:)
ReplyDeleteDrage moje, malo kasnim ali svima se najljepše zahvaljujem:))
ReplyDeleteImaš prekrasan mali začinski vrt. Zavidim ti ;))
ReplyDelete