Cafe {W}

Monday, March 26, 2012

Etažera

Ne znam za vas, ali meni su etažere tako ljupke i drage da sam morala  probati jednu napraviti sama.
Izrezati krugove nije uopće teško(nakon nekoliko sati upotrebljavanja ručne električne pilice, neznam kako je službeno ime- slovensko je vbodna žaga), tehničke probleme sam imala poslije, kako izbušiti rupe(neiskustvo i strah da ne bi uništila nešto što sam pilala i brusila više sati) i kako pričvrstiti ploče da je sve skupa stabilno. I to sam nekako rješila, problem koji nisam rješila do sada je kako (odnosno što) na okrugle ploče dati da bi bila ograda odnosno rub. Jedina funkcionalna stvar koja mi je pala na pamet je pocinkana žica, ali možda na neku drugu etažeru, ova je dobila ukrasnu traku i čini mi se da je u redu...kolači neće pasti ionako nikamo...
Izgleda da sam u fazi cvijeća, odnosno ruža i svugdje ih dajem pa tako je i ova etažera dobila ruže i još malo proljetnog cvijeća za dobru mjeru...Lijep dan svima! Pozdrav!


Ne vem za vas ampak meni so etažere tako zelo ljubke in drage, da sem mogla poskusiti narediti eno tudi sama. Izrezati kroge sploh ni teško (po nekaj ur uporabe vbodne žage), tehnične težave pridejo pozneje, kako narediti luknje na sredi (neiskušnje in strah da ne bi uničila večurno delo) in kako vse skup sestaviti, da bi bilo stabilno. No, to sem tudi nekako rešila, problem, ki ostaja je rob. Edina funkcionalna stvar, ki mi je padla na misel je pocinkana žica, ampak mogoče za neko drugo etažero, ta je dobila okrasni trak in zdi se mi kar v redu...piškoti itak ne bodo pobegnili... Zdi se, da sem v fazi vrtnic in jih limam povsod tako, da je tudi etažera dobila vrtnice in še malo pomladnih rožic za dobro mero... Lep dan vsem!  Pozdrav!

















2 comments:

  1. Etažer je fantastičan,bravo na izvedbi:)

    ReplyDelete
  2. Jagoda, divno izgleda...aaaaaaaaaa kako mi se sviđa!!!!! Fantazija!!!

    ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...