Cafe {W}

Thursday, October 11, 2012

Malo nakita

I dok se život koliko toliko ne vrati u normalu da vam pokažem malo starijih radova. Nakit inače ne radim iako drvo, koje je moj omiljeni materijal, ima potencijala i za to. Vjerojatno ću i to probati kad mi dođe inspiracija. Ove privjeske sam napravila ovo ljeto, a inspiracija mi je bila moja sestra koja voli neobičan nakit pa sam se za nju posebno potrudila:)) Pošto su privjesci prilično mali morala sam pilati ručnom pilicom (sigurno se je sjećate sa satova tehnčkog).







Pa da malo detaljnije objasnim...Oblak je napravljen od mediapana, žirafa od šperploče (tu sam imala najviše posla, ali pošto je to sestri najdraža životinja...), privjesak sa slikom Fride Kahlo je isprintan na rižinom papiru i decoupagiran na mediapan i na kraju bočica (u njoj su prije bile nekakve kapljice za oči) kojoj sam napravila čep od plute, unutra se može svašta dodati...





I za kraj još dvije sličice koje mi je poslala sestra, njezini prijedlozi kako se žiraficu može još dodatno uljepšati, odnosno obući za predstojeće hladne dane:-))

Lijepi pozdrav svima!



10 comments:

  1. Svega blaga u tebe! Super je sve redom :) Mogla bi češće nakit raditi :))

    ReplyDelete
  2. Dearest Jagoda,

    You are very creative and talented. These look like very fun pendants to wear by your sister. She no doubt is very pleased with your work!
    Hugs to you,
    Mariette

    ReplyDelete
  3. Predobro! Žirafa mi je odlična, oblak također a bočica je preslatka, u nju bi super pasale neke lijepe perlice:)

    ReplyDelete
  4. Jako zgodno i zahtjevno, Treba znati rezuckati i piliti drvo.
    P.S. Ostavila sam ti odgovor ispod tvog komentara na mog blogu
    pozz

    ReplyDelete
  5. Ajme odlično, ja bih ovu bočicu, podsjeća me na nešto u čemu se čuvaju želje. Ja bih, na primjer, u nju stavila neku finu zlatnu prašinu. :D :*

    ReplyDelete
  6. Złota żyrafa jest super:))
    Pozdrawiam serdecznie

    ReplyDelete
  7. Divno! Treba da nastaviš u ovom fazonu, baš ti ide, a da li je ovo privezak sa likom Fride Kalo?

    Njen lik i životna priča treba su zaista inspirativni, i mogli bi se podvesti pod stavku krv i med. Koliko snage u jednom stvorenju i kako život može da bude gorak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to je jedan od njenih autoportreta. Ona je živila do kraja najviše što se je dalo:)) Volim njenu umjetnost, posebna je kao i ona:))

      Delete
  8. Malo kasnim, ali hvala svima na lijepim komentarima:))

    ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...