Cafe {W}

Tuesday, October 23, 2012

Toile de jouy lampa

Pa da zaokružim svoj toile ciklus s jednom lijepom lampicom (to ste i mogli očekivati od mene:)). Ovaj motiv je stvarno zahvalan i mislim da  je baš dobro "sjeo" na sjenilo. Morala sam izaći iz svoje sigurne zone bijelih sjenila jer me je sestra iskritizirala da su mi sva sjenila dosadna! Iako se stvari nisu odvijale onako kako sam zamislila, na kraju sam ipak zadovoljna.  Htjela sam ovaj motiv preslikati s transferom na tkaninu, ali fotokopije nisu bile napravljene s laserkim printerom. Moja greška, morala sam u fotokopirnici pitati kakav fotokopirni stroj imaju. I tako sam se na kraju odlučila za decoupage toga istoga običnoga papira i ispalo je u redu. Morate jedino paziti da ne ostanu kakvi mjehurići zraka jer će se onda odljepiti. Noga je reciklirana od jednog starog držača za kuhinjski papir, postolje sam napravila sama, još elektromaterijal i to je to.
U jednom od idućih postova ću vam pokazati kako možete sami jednostavno napraviti lampu sa staklenim podnožjem (od staklenke).
Lijepi pozdrav do idućeg posta!







10 comments:

  1. Zaista je lepa, a ja jedva čekam idući post!

    ReplyDelete
  2. Svaka cast, odlicno si napravila, lampa je prelijepa:-))

    ReplyDelete
  3. Stvano je lijepa, svaka čast! :)

    ReplyDelete
  4. Divno se uklopila u ovaj tvoj "oblačni" kutak:)

    ReplyDelete
  5. Dearest Jagoda,

    Wow, you are super talented for taking the lamp post from a kitchen paper towel holder. Doing the wiring all yourself and on top of that, the Toile de Jouy. Great result.
    Love the clouds on your wall... romantic and very tranquil.
    Hugs,
    Mariette

    ReplyDelete
  6. Lampa je prekrasna Jagoda,meni osobno ovaj uzorak je toliko lijep i romantičan,a pogotovo kada se uklopi ovako divno,zbilja se dobija poseban detalj:)

    ReplyDelete

Hvala vam na posjeti i komentaru :-)) Potruditi ću se odgovoriti svima...pozdrav...